divendres, 2 de novembre del 2012

Setmana del 12 al 16 de novembre

dilluns 12 de novembre
  1. Fideus al forn gratinats
  2. Croquetes de pernil i amanida d’enciam i blat de moro
  3. Mandarina

dimarts 13 de novembre
  1. Mongetes blanques bullides amb un rajolí d’oli d’oliva
  2. Truita a la francesa amb amanida de tomàquet i pastanaga
  3. Préssec

dimecres 14 de novembre
  1. Arròs amb salsa de tomàquet
  2. Salsitxes de pollastre a la planxa amb amanida d’enciam i olives farcides
  3. Iogurt natural

dijous 15 de novembre
  1. Patata i mongeta tendra bullida
  2. Lluç a la romana i tomàquet amanit
  3. Plàtan

divendres 16 de novembre
  1. Escudella de galets
  2. Hamburguesa de vedella amb salsa de ceba i patates “xips”
  3. Pera